Könyvelő, könyvelés, könyvelőiroda szaknévsor, Vecsés - könyvelőinfó.hu

Könyvelő és könyvelőiroda kereső. Könyvelés árajánlatok » Könyvelő, könyvelés, könyvelőiroda szaknévsor, Vecsés

Könyvelő, könyvelés, könyvelőiroda szaknévsor, Vecsés

Itt 1 vecsési könyvelő és könyvelőiroda közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet könyvelésre.

részletes kereső

Beablon Könyvelőiroda

2220 Vecsés

(20) 624-4903
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

Ellátott feladatok
könyvelés, bérszámfejtés, hatóságok előtti képviselet

Könyvvezetési módok
kettős könyvelés, bevételi nyilvántartás, egyszeres könyvelés

Vállalkozási, társasági formák, amelyeknek a könyvelését vállalják
egyéni vállalkozó könyvelése, KKT, BT könyvelése, KHT, KFT könyvelése, RT könyvelése, civil szervezet, egyesület, alapítvány, egyház könyvelése

TEÁOR szerinti ágazatok, amelyeknek a könyvelését vállalják.
(A) mezőgazd., vadgazd., erdőgazd., (E) villamosen.-, gáz-, gőz-, vízell., (F) építőipar, (G) kereskedelem, javítás, (H) szálláshely-szolg., vendégl., (J) pénzügyi közvetítés, (K) ingatlanügyletek, gazd.-i szolg., (L) közig., védelem, kötelező tb., (M) oktatás, (O) egyéb közöss.-i, szem.-i szolg.

Külkereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozás könyvelését vállalják
igen

Részletes ismertető
Célom, hogy a lehető legszélesebben tudjam ügyfeleimet kiszolgálni, így a “hagyományos” könyvelői tevékenység mellett, számos más területen is támogatom őket.

Mivel az én szerepem egy cég életében bizalmi jellegű, így törekszem arra, hogy az általam nyújtott információk birtokában is mindenki biztonságban érezze magát, és úgy érezze, hogy a széleskörű lehetőségeknek köszönhetően nem maradt nyitott kérdés a cég működését illetően.

A teljes körű könyvelés mellett, szabályzatok készítését is vállalom. Az alapítást követően a vállalkozás vezetője köteles elkészíteni a vállalkozás szabályzatait és iratmintáit. Az adóhatóságok ellenőrzéskor ezeket elsőként kell bemutatni, és akkor már igen nehézkes ezt utólag pótolni, és összhangba hozni az addigi eseményekkel.